Ποιοι Είμαστε

Retreat in Crete Banner

Είμαι η Ειρήνη Γωνιανάκη. Γεννήθηκα και ζω στην Κρήτη, ένα ευλογημένο για ‘μένα τόπο. Την Κρήτη των Ανθρώπων της, της Φύσης, της Καρδιάς μας.

Σε μια πρόκληση ζωής, σε ένα ταξίδι προσωπικής εξερεύνησης έκανα βαθιά βουτιά στον εαυτό και στο «Είναι» μου. Σε αυτό το ταξίδι απέκτησα πολύτιμη γνώση, εξελίχθηκα και απαλλάχτηκα από ό,τι με κρατούσε πίσω.

Θέλοντας να μεταδώσω αυτή τη γνώση και παράλληλα να μοιραστώ, να βοηθήσω και να βοηθηθώ, γεννήθηκε η ιδέα του “Retreat in Crete”.

Πλέον, το Retreat in Crete αποτελεί μια δυναμική ομάδα ανθρώπων με στόχους που υπερβαίνουν την απλή εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη. Καθοδηγούμε το ανθρώπινο δυναμικό προς την επίτευξη της αρμονίας, της συνεργασίας και της προσωπικής ευημερίας. Με συνεχή επέκταση των γνώσεων και των δυνατοτήτων μας, δημιουργούμε μια κοινότητα έμπνευσης, προσφέροντας εφόδια για μια επιτυχημένη και ισορροπημένη πορεία στους συνοδοιπόρους μας.

Σε καλούμε, λοιπόν, να συνεχίσουμε αυτό ταξίδι μαζί!

Retreat in Crete Banner

Η έμπνευσή μας

Ο μύθος λέει:

Στη ζούγκλα ξεσπάει μια μεγάλη φωτιά και όλα τα ζωάκια αρχίζουν να απομακρύνονται από το σημείο για να σωθούν.

Τότε, ένας ελέφαντας βλέπει ένα μικρό κολιμπρί, το πιο μικρό πουλάκι, να κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση με μια σταγόνα νερό στο ράμφος του.

Φωνάζει ο ελέφαντας:

«Πού πας; Δεν μπορείς να σβήσεις τη φωτιά με μια σταγόνα νερό!»

Και το κολιμπρί απαντά:

«Ίσως να μην μπορώ να τη σβήσω, όμως κάνω αυτό που μου αναλογεί!»

Αυτός ο μύθος έγινε η έμπνευση για το Retreat in Crete.

Κάνουμε κι εμείς αυτό που μας αναλογεί.

Retreat in Crete Banner

Τι κάνουμε

Κρήτη μου όμορφο νησί!

Το νησί μας είναι ένας τόπος ευλογημένος.

Με τα βουνά του και τη θάλασσα. Με τις πόλεις και τα χωριά του.

Με τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις, τον πολιτισμό του.

Με τους ανθρώπους, που λαχταρούν να μάθουν. Να αποκτήσουν εμπειρίες και να εξελιχθούν. Να γίνουν η καλύτερη εκδοχή τους!

Γι' αυτούς τους ανθρώπους δημιουργήσαμε το Retreat in Crete. Για εσένα!

Εδώ, στην Κρήτη, συνδυάζουμε τη μαγεία του τόπου μας με τη σοφία των διεθνώς αναγνωρισμένων εισηγητών μας, προσφέροντας ένα μοναδικό περιβάλλον για ανάπτυξη και ανανέωση.

Διοργανώνουμε retreats, σεμινάρια & events, στον τόπο μας, την Κρήτη, που σε βοηθούν να εξελιχθείς, να αναπτυχθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Εάν επιθυμείς να διοργανώσεις το δικό σου σεμινάριο, retreat ή event στην Κρήτη, εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία οργάνωσης, εξασφαλίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία για εσένα και όσους συμμετέχουν.

Ακολούθησέ μας σε αυτό το ταξίδι!

Εταιρικά Events

ESG - Εταιρείες

Στο Retreat in Crete, ακολουθούμε με πάθος τις αρχές του ESG, ένα σύνολο κριτηρίων που αξιολογούν τη βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη των επιχειρήσεων.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε retreats και events που απευθύνονται τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησής σας όσο και στην τοπική κοινότητα, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιολόγηση της εταιρείας θετικά στο κριτήριο που αφορά την ψυχική υγεία κι ευεξία των ανθρώπων της.

Διαβάστε περισσότερα

Ποια είναι η πορεία του Retreat in Crete;

Διοργανώνουμε Retreats, Seminars & Events, στον τόπο μας. Την Κρήτη!

Σε βοηθούν να εξελιχθείς, να αναπτυχθείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!

Ακολούθησέ μας σε αυτό το ταξίδι!